ICurl

icurl wimperpermanent

Mooi gekrulde en lange wimpers is helaas niet voor iedereen van nature zo, hiervoor is bij You Time de oplossing!

Wekenlang mooie gekrulde en langere wimpers zónder wimperextensions?
De iCurl wimperpermanent zorgt voor een open blik door de ogen optisch te vergroten.

Het ICurl wimperpermanent, het iCurl Wimperpermanent systeem zorgt ervoor dat u binnen 40 minuten prachtig gekrulde wimpers heeft. Eerst wordt de ontspanningsvloeistof aangebracht op de wimpers dmv klemmetjes ,hierdoor worden de wimpers zacht gemaakt ter voorbereiding op de volgende klemmetjes met de permanentvloeistof die de krul in de wimper maakt. Dit duurt 2 maal 8 minuten.

De maten zijn xs tot L of je nu een extreme krul wilt of een meer naturel look, het is allemaal mogelijk.

Het wimperpermanent blijft ongeveer 4 tot 6 weken zichtbaar en is afhankelijk van de groei en vernieuwing van uw wimpers. De periode is een indicatie gebaseerd op de gemiddelde vernieuwing van 5 á 6 weken, dit is wel per persoon verschillend. Hierna kunt u de behandeling gewoon herhalen zodat u altijd mooi gekrulde wimpers blijft houden. De gehele behandeling duurt ongeveer 40 minuten.

 

Nazorg en veiligheid wimperpermanent

In een aantal gevallen is het niet mogelijk de iCurl wimperpermanent toe te passen. Bijvoorbeeld alopecia of chemotherapie, conjunctivitus (pus, rode ogen) of bindvliesontsteking.

Gedurende de eerste 24 uur na een wimperpermanent moeten de wimpers droog blijven en mag er geen mascara gebruikt worden. Gebruikt ook geen waterproof mascara omdat dit nadelige invloed heeft op de hechting van de wimperpermanent, gebruik een mascara op waterbasis.

Dream Lash Serum

Voor de verzorging van de wimpers ná de iCurl®-Methode is er het Dream Lash Multi-Active Lash Serum. Dit verzorgende wimperserum op basis van onder andere keratine, proteïnen, zijde-extract, ginseng en aloë vera, herstelt de wimperhaarstructuur na het permanenten, houdt de wimpers bij dagelijks thuisgebruik in perfecte conditie en maakt dat ze langer kunnen doorgroeien en ze dus langer worden.

icurl wimperpermanent serum

 

 

De kosten voor een iCurl behandeling zijn € 35,- en in combinatie met wimperverf € 42,00.

( het wordt aangeraden om de wimpers 3 a 4 dagen voor het wimperpermanent te laten verven, omdat het verven direct na de behandeling het effect van de krul kan verminderen)