Apparaten

ultrasonic ultrasoon hoogfrequent apparaat anti aging acne behandeling

Ultrasonic & Hoogfrequent

Door het behandelen van de huid met ultrageluid (pijnloos), worden de tussenruimten tussen de cellen wijder, waardoor afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden. Dat is zeer wenselijk, aangezien afvalstoffen vocht aan de huid ontrekken. Na een ultrageluidbehandeling kan de huid zelf weer vocht aannemen en daarmee alleen al een voller uiterlijk krijgen. Dit proces zorgt er niet alleen voor dat de afvoer van afvalstoffen zich verbetert, echter de aanvoer van zuurstof en voedingstoffen naar de cellen worden ook verbeterd. De huid wordt hierdoor geactiveerd om dikker, steviger, elastischer en beter doorbloed te worden.

Dit is mede mogelijk, doordat met behulp van deze apparatuur hoog geconcentreerde serums met werkstoffen waar de huid een tekort aan heeft gekregen, tot diep in de huid ingesluisd kunnen worden. Enzymen worden met behulp van ultra geluidsgolven dieper in de huid gebracht. Deze huid identieke stoffen, belangrijk voor de opbouw en verzorging van cellen, gaan daar werken waar de celdeling van de huid plaatsvindt. Resultaat : nieuwe aanmaak van cellen, gevolg hiervan is betere kwaliteit van het bindweefsel, collageen en elastine, waardoor rimpels vervagen en de huid gladder wordt. Testen bewijzen een huidstructuur verbetering na één kuur(4 weken x 2 behandelingen per week) van bijna 50%.

Voor de behandeling van:

-littekens

-vochtarme huid

-rimpels

-couperose

-hyperpigmentatie

-acne

-liftende resultaten bij ouder wordende huid

 

Hoogfequent:

Een massage met de electroden stimuleert de bloedsomloop en de stofwisseling van de huidcellen.

Hoogfrequente stroom wordt reeds vele jaren met succes toegepast voor cosmetische behandelingen van gelaat en lichaam.
Cosmetische toepassingen: het verhoogt de opname van de actieve werkstoffen door de huid. Een massage van de huid met de elektrode stimuleert de bloedsomloop en de stofwisseling van de huidcellen, door de doorbloeding te activeren krijgt je huid een flinke boost.

Bacteriën dodende werking: bij de behandeling van actieve acné doodt de vrijkomende ozon de bacteriën op de huid. Werkt ontstekingsremmend voor een onzuivere huid, verhoogt de immuniteit van de huid

Ultrasonic gezichts scrubber

De huid wordt in de diepte gereinigd door ultrasone geluidsgolven en micromassage. De verbeterde microcirculatie en de toevoer van zuurstof naar de cellen, zorgt voor een betere opname van werkzame stoffen van de huid.

Met deze methode haal je op nauwkeurige wijze overmatig talg uit de poriën en de haarzakjes worden verwijderd. Mee-eters en bacteriën verminderen. De behandeling zorgt voor een goede vochtregulatie van de huid. De huid wordt zijdezacht. Dit is de nieuwste manier om een intense dieptereiniging van uw huid te verkrijgen. Geschikt voor alle huidtypes!